STUDIO ÇEDILLE DESIGN

Monday & Teusday : Closed

Wednesday & Thursday: Open by appointment

Friday till Sunday : Open

www.francoiseoostwegel.nl - Tel: 0622841781

Locatie: Rechtstraat 88  Wyck - Maastricht

 

 

Designwinkel en atelier in één

De grote ruimte van de winkel bracht haar op het idee om hier ook haar atelier te vestigen en ontwerpen van andere lokale designers te verkopen. Hiervoor hoefde ze niet ver te zoeken, want met een groot aantal van deze designers is ze afgestudeerd. 

Françoise is niet alleen ontwerper maar ook een echte ondernemer. Ze heeft een bekende familie achter zich staan en toch steekt ze steeds weer zelf de handen uit de mouwen. Het minimalistische interieur van osb hout in de winkel heeft ze zelf gemaakt, haar financiën zelf geregeld en de 21 andere designers bij haar onderneming betrokken. Ze gaat niet in de winkel zitten wachten op klanten. Halverwege de zaak ligt haar atelier, waar ze lekker aan het werk gaat als het niet druk is. Ze geeft niet snel op en weet wat ze wil. Een aanwinst voor design minnend Maastricht!

(Geschreven door http://www.lovestohave.com) 

 

place to be: Minckelersstraat 16 centrum Maastricht

#studiocedilledesign 

 

Designers :

Çedille by Françoise Oostwegel, Lamp ZUID, Pols Potten, Konstruct, Grijswit, Pour, YESSI, Chrissie Pepels, Rozijntjes, Soolitzer, Ink and Co , Bendit, Wonderwoud, POUR, Renate Vos, Roos Soetekouw, Inge de vor, Maureen Centen, Belli Design, Malu arts and crafts, Sweet Heroes, Mickey Philips, Ping and moos, Stilst & many more ...

 

 

RTL4 - Woontips

Blogs / Social Media

https://www.facebook.com/CedillebyFrancoiseOostwegel/

http://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2016/08/studio-cedille-design/

http://www.lovestohave.com/shops/studio-cedille-design/

http://brankopopovic.blogspot.nl/2016/08/opening-studio-cedille-design-in.html#.V_JIYmP7DR0