STUDIO ÇEDILLE DESIGN

 

Designwinkel en atelier in één

De grote ruimte van de winkel bracht haar op het idee om hier ook haar atelier te vestigen en ontwerpen van andere lokale designers te verkopen. Hiervoor hoefde ze niet ver te zoeken, want met een groot aantal van deze designers is ze afgestudeerd. De bijzondere juwelen van Otherness, ontwerpen van Chrissie Pepels, die in de voetsporen treedt van haar ouders, maar het zo heel anders doet. De abstracte, grafische stadsplattegronden NET.WERK van het label Grijswit van Emmy Cleophas. Dit is slechts een kleine greep uit de collectie maar ga zelf kijken en ontdek nog zoveel meer moois.

Françoise is niet alleen ontwerper maar ook een echte ondernemer. Ze heeft een bekende familie achter zich staan en toch steekt ze steeds weer zelf de handen uit de mouwen. Het minimalistische interieur van osb hout in de winkel heeft ze zelf gemaakt, haar financiën zelf geregeld en de 8 andere designers bij haar onderneming betrokken. Ze gaat niet in de winkel zitten wachten op klanten. Halverwege de zaak ligt haar atelier, waar ze lekker aan het werk gaat als het niet druk is. Ze geeft niet snel op en weet wat ze wil. Een aanwinst voor design minnend Maastricht!

(Geschreven door http://www.lovestohave.com) 

 

place to be: Minckelersstraat 16 centrum Maastricht

#studiocedilledesign 

 

Designers :

Çedille by Françoise Oostwegel, Fleur Hartog, Emmy Cleophas, Sandra Janssen, Antwan van Delft, Jessie Beurskens, Chrissie Pepels, Maud Rambags, Olivia Quadaekers, Solange Hagenaars & many more ...

 

 

RTL4 - Woontips

Fles Kandelaar

Fles Kandelaar

Set Coat wit € 70,-

Blogs / Social Media

https://www.facebook.com/CedillebyFrancoiseOostwegel/

http://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2016/08/studio-cedille-design/

http://www.lovestohave.com/shops/studio-cedille-design/

http://brankopopovic.blogspot.nl/2016/08/opening-studio-cedille-design-in.html#.V_JIYmP7DR0